Kwaliteiten parkeer je niet!

Rigardus geeft structuur aan intuïtie.
29 november 2018

Schoolleiders op zoek naar schaduwkwaliteiten

School- en teamleiders zijn harder werkers die vaak meer dan hen lief is, zich laten leiden door de waan van de dag en druk die hen door teamleden, leerlingen, ouders, besturen en overheid wordt gelegd. Onder deze druk kan het gebeuren dat prachtigste kwaliteiten die thuis en privé volop worden ingezet, ’s ochtends in de fietsenstalling van de school worden geparkeerd. Daarmee doen deze schoolleiders niet alleen zichzelf te kort, maar ook de mensen met wie ze werken.

In een onthaaste, drukvrije ambiance, gaan we op 10 april zoek naar die kwaliteiten die jij als schoolleider minder inzet dan je lief is en die wanneer je dat wel doet, je werk een stuk leuker en inspirerender gaan maken. Uiteraard kijken we ook hoe je vanaf 11 april die kwaliteiten meer gaat inzetten.

De zoektocht vindt plaats op 10 april 2013 in restaurant Hitland, Blaardorpseweg 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel. We starten om 16:00 uur en werken tot 20:00 uur Deze bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van:
Ernst Rijnberg van pri-ma onderwijsontwikkeling: www.pri-ma.nl, Jan Ruigrok van Rigardus: www.rigardus.nl en Hans de Waard.