Partners

Samenwerking is een voorwaarde om te groeien. Dat geldt ook voor Rigardus.

Hieronder staat een aantal partners waarmee Rigardus met plezier en mooie resultaten samenwerkt.
KPC Groep is een gerenommeerd landelijk pedagogisch centrum in samenwerking waarmee Rigardus meerdaagse trainingen met open inschrijving verzorgt.
Al jarenlang verzorgt Jan Ruigrok bijdragen in de vorm van lezingen en workshops voor Medilex Onderwijs. Ook de meerdaagse training provocatieve begeleiding wordt gegeven in samenwerking met Medilex Onderwijs.
Big Easy Communicatie is het communicatiebureau van Johan Vlasblom. The Big Easy is de bijnaam van New Orleans, misschien wel de meest muzikale stad ter wereld. New Orleans muziek is kleurrijk, soepel, aards, gepassioneerd, stijlvol, speels en swingend. Het is muziek die onder je huid kruipt en smaakt naar meer. De beste communicatie is voor Johan even kenmerkend en effectief als de muziek uit New Orleans.   
Riet Fiddelaers-Jaspers en Sabine Noten verzorgen de twee-jarige opleiding Omgaan met Verlies. Voor deze opleiding verzorgt Rigaruds modules rond provoactieve begeleiding. Hoe kan humor en uitdaging mensen helpen bij hun reis door het Land van Rouw? Meer info: www.landvanrouw.nl.
Leren met lef en liefde is het devies van Mirjam Gilhuis. Mirjam en Jan geven regelmatig trainingen samen war het gaat om hoop, humor en herstel.