Indien deze nieuwsbrief niet juist wordt gepresenteerd, kunt u hier de webversie bekijken.

 
Strenge herfst
Als het najaar naadloos aansluit bij de zomer, kunnen we een strenge herfst verwachten. Reden te meer om te genieten van wat werk en persoonlijke ontwikkeling kan bieden. Laat de natte jassen uitdruipen boven de radiatoren, zie de ruiten beslaan, zet muziek op die je gevoel weergeeft en kijk wat Rigardus momenteel beweegt en te bieden heeft.

Coaching
De vraag om supervisie en coaching bij Rigardus neemt toe. Mensen met individuele en professionele vragen, weten de weg te vinden, in leeftijd variƫrend van 14 tot 62 jaar.
We werken in de coachingsruimte of trekken onze wandelschoenen aan om in de Carnisse Grienden te wandelen. Het kantoor van Rigardus grenst aan het Henk de Deken park, vernoemd naar buurman Henk die er ruimtes ontwierp die zich prachtig voor coaching laten gebruiken. Voor een foto-impressie
klik hier »

 Een standbeeld voor Rigardus
Op 9 juni werd in het Kruiskadepark in Rotterdam het beeld onthuld van Rigardus Rijnhout, de reus van Rotterdam en naamgever aan het bedrijf waarvan u de nieuwsbrief leest. Initiatiefnemer voor het beeld was Sander de Kramer, oprichter van de Daklozenkrant en schrijver van het boek Van Miljonair tot Krantenjongen, dat de indrukwekkende verhalen vertelt van daklozen. De onthulling voltrok zich zoals dat hoort bij dat van een ware volksheld: de aanwezigen trokken met z'n allen het zijl van zijn bronzen lijf. Enkele dagen ervoor werd het beeld op de sokkel geplaatst. Hier staan wat foto's »

 Trrainers & Co.
Na een samenwerking van jaren hebben Rigardus en Orthoconsult elkaar de hand geschud en bedankt voor de samenwerking. Rigardus presenteert zijn trainingen vanaf nu met een groep gepokt en gemazelde collega's die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in en om het onderwijs. We noemen ons Trainers en Co. Binnenkort verschijnt hun trainingsaanbod voor 2012 Het trainingsaanbod van Rigardus vindt treft u hier: www.rigardus.nl/trainingen

 Poortwachters
Op 2 november verzorgt Jan Ruigrok in Amersfoort voor Het Land van Rouw een bijzondere training over weerstand. Weerstand die je bij anderen of bij jezelf kunt waarnemen. Uitgangspunt is dat voor ieder hart een poortwachter staat, die het hart kan openen of afsluiten. Deze training leert je te dansen met poortwachters, die van de ander, die van jezelf. Voor meer informatie, klik hier »

 De koning van Wezel
Uiteenlopende columns van Jan Ruigrok over herstelrecht vind je hier; www.herstelrechtinhetonderwijs.nl

 
 

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u deze digitale nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld u dan af via
het formulier op onze website.
Rigardus, voor wie leert en leeft met jongeren
Wester Hordijk 312, 3079 DM Rotterdam
T: 010-4820603 - M: 06-225 225 65 - E: info@rigardus.nl - W: www.rigardus.nl